۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

۱۱.۵ درصد تلفات رانندگی در استان مربوط به کمربندی یاسوج است

۱۱.۵ درصد تلفات رانندگی در استان مربوط به کمربندی یاسوج است

یاسوج- معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۱.۵ درصد تلفات رانندگی در استان مربوط به کمربندی یاسوج است که با چهار خطه شدن این محور تلفات کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی‌زاده بعدازظهر سه شنبه در نشست کمیسیون ایمنی راه‌های استان افزود: یکی از نقاط حادثه‌خیز استان تونل گل زردون در مسیر یاسوج- بابامیدان است.

وی با بیان اینکه ورودی شهر دهدشت از دیگر نقاط حادثه خیز استان است، گفت: پروژه رفع نقاط حادثه‌خیز در مسیر ورودی دهدشت آغاز شده اما معارضات اجتماعی در مواردی مانع پیشبرد پروژه می‌شود.

وی افزود: در شهر یاسوج نیز اولویت شهرداری یاسوج مسائل ترافیکی و دوربین‌های پایش است و ترافیک و حمل و نقل، آسفالت و ساماندهی وضعیت خیابان‌های شهری و تکمیل و بهره برداری از پل چهارم بشار در دستور کار شهرداری یاسوج قرار گیرد.

حاجی زاده تصریح کرد: شهرداری‌های استان در سال‌جاری باید اولویت خود را بر رفع مسائل ترافیکی درون شهری گذاشته و البته اعتباراتی در این زمینه به شهرداری‌های استان اختصاص داده می‌شود.

وی اظهار داشت: اولویت تمامی شهرداری‌های استان در سال جاری باید بحث ترافیک شهری باشد.

حاجی زاده افزود: در راستای رفع نقاط حادثه‌خیز محور پروژه سوق-دهدشت باید ۴۵ میلیارد ریال در سال جاری در نظر گرفته شده است.

حاجی زاده تصریح کرد: تمامی مصوبات کمیسیون راه‌ها باید اجرایی شده و ایمن سازی جاده‌ها نیز اولویت اول حوزه عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد است.

کد مطلب 5299363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha